Skip to content

IBK / COLORSCAN OPEN

25 MEI • PRIMOS PADEL • BEVERWIJK

Waarschijnlijk heb je het al gehoord maar op zaterdag 25 mei a.s. wordt het eerste Legends Padel toernooi van Rafael van der Vaart gespeeld bij Primos Padel in Beverwijk. Alles draait deze dag om het goede doel, geld ophalen voor de stichting Zeldzame Ziekten Fonds (ZZF) waar Rafael ambassadeur voor is.

Het belooft een mega padel spektakel te worden.

In de ochtend organiseren wij een IBK / Colorscan toernooi. Vanaf 08.00 uur tot en met het begin van de middag spelen 56 heren in poule systeem op verschillende niveaus.

Het toernooi wordt exclusief gesponsord door Mr. Padel, het upcoming kledingmerk in de padel sport. Zij zullen ook met een eigen stand aanwezig zijn, zodat je tussen de padel wedstrijden door ook kunt “shoppen”.

Naast de leuke partijen, Live muziek, food and drinks en uiteraard de geweldige sfeer zijn de wedstrijden toegankelijk voor het publiek, echter vragen wij een toegangsbijdrage van €11,00 per persoon. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis. Met de toegangskaart heeft u de hele dag toegang tot het event. Zonder toegangskaart is het niet mogelijk om het toernooi te bezoeken. Uiteraard gaat uw bijdrage volledig naar het goede doel.

Het aantal toegangskaarten is beperkt.

Back To Top