Skip to content

IBK / COLORSCAN OPEN

25 MEI • PRIMOS PADEL • BEVERWIJK

Beste relatie,

Hierbij mag ik je namens IBK Incasso en colorscan marketing en communicatie uitnodigen om deel te nemen aan ons invitatie Padel toernooi die voorafgaand aan het eerste Legends Padel toernooi 2024 wordt gespeeld. Dit toernooi wordt op basis van speelsterkte ingedeeld in poulewedstrijden, waardoor wij voldoende speeltijd kunnen garanderen.

Alles draait deze dag om het goede doel, geld ophalen voor de stichting Zeldzame Ziekten Fonds (ZZF).

Daarom vragen wij een bijdrage als inschrijving. Jouw inschrijving bedraagt € 75,00 euro. Hoger dan je wellicht gewend bent, maar je krijgt hier ook wel iets unieks voor terug.

Zo ontvang jij als speler:

  • Exclusieve toegang tot het toernooi.
  • Gegarandeerde toegang tot het besloten Legends toernooi wat vanaf 17.00 uur plaats vindt inclusief evening party.
  • Gegarandeerde partner toegangskaart tot het besloten Legends toernooi en evening party
  • Koffie met gebak van Leek.
  • Een exclusief Legends playing shirt van Mr. Padel, het upcoming kledingbrand binnen de Padel.
  • 2 extra consumptie munten.
  • Luxe lunch buffet gedurende het toernooi.

VIP Paviljoen

Naast leuke partijen, live muziek, food and drinks en uiteraard de geweldige sfeer is er nog veel meer. Als deelnemer aan het invitatie toernooi bieden wij je de mogelijkheid om exclusief toegang te krijgen tot het besloten VIP Paviljoen gedurende de avondwedstrijden. Hier kun je de Legends ontmoeten, en heb je gratis eten en drinken vanaf 18.00 uur. Daarnaast is er live muziek, een veiling t.b.v. het goede doel.

De toegang voor het VIP Paviljoen is alleen toegankelijk voor sponsoren, de legends en familie. Maar als je mee doet aan ons toernooi dan geven wij je de mogelijkheid om maximaal 2 toegangsbewijzen te kopen a € 275,00 per stuk. Je hebt dan toegang tot het VIP Paviljoen gedurende de wedstrijden van de legends (start 15.00 – 00.30 uur). Je bent dus verzekerd van toegang tot de exclusieve veiling, live entertainment en tijdens je bezoek kun je gratis eten en drinken. Ook van dit bedrag gaat er uiteraard weer een netto bedrag naar het goede doel. Op de avond zelf is het niet mogelijk om toegang tot het VIP Paviljoen te kopen. Dus wil je hier bij zijn bestel dan je extra kaarten. Je kunt deze VIP-tickets aanschaffen door te mailen naar info@legendspadeltoernooi.nl

Deze invitatie is persoonlijk (niet overdraagbaar) op basis van selectie door Mike en Ben.

Wij hopen op je deelname, mocht je onverhoopt verhinderd zijn vraag dan naar onze sponsormogelijkheden gedurende het hele toernooi. Wij rekenen op je steun en uiteraard je performance op de baan.

Wil je meedoen? Klik dan op de button “inschrijven” hiernaast.

Schrijf je nu in!

Inschrijven

25 Mei 2024 • Primos Padel Beverwijk

Back To Top