Skip to content

LADIES INVITATIE TOERNOOI

25 MEI • PRIMOS PADEL • BEVERWIJK

Waarschijnlijk heb je het al gehoord maar op zaterdag 25 mei a.s. wordt het eerste Legends Padel toernooi van Rafael van der Vaart gespeeld bij Primos Padel in Beverwijk. Alles draait deze dag om het goede doel, geld ophalen voor de stichting Zeldzame Ziekten Fonds (ZZF) waar Rafael ambassadeur voor is.

Het belooft een mega padel spektakel te worden en ook jij kan erbij zijn.
In de ochtend organiseren wij een invitatie Ladies toernooi. Vanaf 08.30 uur tot en met het begin van de middag speel je in poule systeem op verschillende niveaus. Dus of je nu beginner bent, of bijna een pro, voor ieder wat wils.

Het toernooi wordt exclusief gesponsord door Mrs. Padel, het upcoming kledingmerk in de padel sport. Zij zullen ook met een eigen stand aanwezig zijn, zodat je tussen het padellen door ook kunt “shoppen”.

Mede dankzij de bijdrage van Mrs. Padel vragen wij een kleine bijdrage voor de inschrijving. Jouw inschrijving bedraagt € 75,00 euro maar hier krijg je wel wat voor terug:

  • Exclusieve toegang tot het toernooi.
  • Gegarandeerde toegang tot het besloten Legends toernooi wat vanaf 17.00 uur plaats vindt inclusief evening party.
  • Gegarandeerde partner toegangskaart tot het besloten Legends toernooi en evening party
  • Koffie met gebak van Leek.
  • Een exclusief Legends playing shirt van Mrs. Padel, het upcoming kledingbrand binnen de Padel.
  • 2 extra consumptie munten.
  • Luxe lunch buffet gedurende het toernooi.

Naast de leuke partijen, Live muziek, food and drinks en uiteraard de geweldige sfeer is het ook mogelijk om als deelnemer aan het invitatietoernooi exclusief toegang te krijgen tot het besloten vip Paviljoen gedurende de avondwedstrijden.

De toegang voor het vip paviljoen is alleen voor de sponsoren, de legends en familie. Maar als je mee doet aan ons toernooi dan geven wij je de mogelijkheid om maximaal 2 toegangsbewijzen te kopen a € 275,00 per stuk. Je krijgt dan toegang tot het vip Paviljoen gedurende de wedstrijden van de legends (start 15.00 – 00.30 uur). Je bent dus verzekerd van toegang tot de exclusieve veiling, live entertainment en tijdens je bezoek kun je gratis eten en drinken. Ook van dit bedrag gaan er een nettobedrag naar het goede doel. Indien je een viptoegangskaart neemt dan komen de inschrijfkosten a € 75,00 te vervallen. Je kunt deze VIP-tickets aanschaffen door te mailen naar info@legendspadeltoernooi.nl

Deze invitatie is persoonlijk (niet overdraagbaar) op basis van selectie door Mike en Ben.

Wij hopen op je deelname, mocht je onverhoopt verhinderd zijn vraag dan naar onze sponsormogelijkheden gedurende het hele toernooi. Wij rekenen op je steun en uiteraard je performance op de baan.

Wil je meedoen? Klik dan op de button “inschrijven” hiernaast.

Schrijf je nu in!

Inschrijven

25 Mei 2024 • Primos Padel Beverwijk

Back To Top