Skip to content

LADIES OPEN TOERNOOI

25 MEI • PRIMOS PADEL • BEVERWIJK

Waarschijnlijk heb je het al gehoord maar op zaterdag 25 mei a.s. wordt het eerste Legends Padel toernooi van Rafael van der Vaart gespeeld bij Primos Padel in Beverwijk. Alles draait deze dag om het goede doel, geld ophalen voor de stichting Zeldzame Ziekten Fonds (ZZF) waar Rafael ambassadeur voor is.

Het belooft een mega padel spektakel te worden.

In de ochtend organiseren wij een invitatie Ladies toernooi. Vanaf 08.00 uur tot en met het begin van de middag spelen 32 dames in poule systeem op verschillende niveaus.

Het toernooi wordt exclusief gesponsord door Mrs. Padel en SMB Willems. Mrs. Padel is het upcoming kledingmerk in de padel sport. Zij zijn ook met een eigen stand aanwezig, zodat je tussen de padel wedstrijden door ook kunt “shoppen”. SMB Willems is het grootste talent in schoonmaken en zijn exclusief aanwezig op het shirt.

Naast de leuke partijen, Live muziek, food and drinks en uiteraard de geweldige sfeer zijn de wedstrijden toegankelijk voor het publiek, echter vragen wij een toegangsbijdrage van € 11,00 per persoon. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis. Met de toegangskaart heeft u de hele dag toegang tot het event. Zonder toegangskaart is het niet mogelijk om het toernooi te bezoeken. Uiteraard gaat uw bijdrage volledig naar het goede doel.

Het aantal toegangskaarten is beperkt.

SMB Willems

Wij zijn trots dat SMB Willems de ladies open omarmt en exclusief sponsort.
Het logo zal prominent te vinden zijn op alle ladies shirts.

Schoonmaakbedrijf SMB Willems
Talent in schoonmaak
https://www.smbwillems.nl/

Back To Top